Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Livets skole - Den avgjørende prøven i din livstid

  • Broadcast in Current Events
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5647129
archived
Menneskeheten er i dag gjenstand for en enorm stress-test, eksamen som avgjør sjelens utviklingsnivå i en utvidet evolusjonær forstand. Utfordringene vi alle gjennomgår i denne tiden er ikke tilfeldig og de markerer en stor avslutning på en regelmessig tidssyklus på Jorden. I dette programmet diskuterer vi kontrastene mellom de begrensningene vi alle opplever i våre liv og hva meningen er med disse. Vi konfronterer informasjonen vi har om døden og dens essens med informasjonen vi har om livet og dens ytre rammene for å gi mening der mange opplever kaos og fortvilelse.

Comments