BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Et opprop om handling for å komme ut av slavekontrakten

  • Broadcast in Politics
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5457703
archived

I det siste showet på engelsk omhandlet vi dette temaet nokså grundig. For våre norske lyttere, har vi sans for at mange begreper og ord går folk hus forbi. Vi gjennomgår essensen av det vi allerede har omtalt for norske lyttere og for norske forhold.

Vi merker oss mange spørsmål og bekymringer for hva som skjer dersom du melder deg ut av statens klamme grep, særlig når det gjelder dine mulitgheter til å ivareta dine beste interesser også økonomisk. Vi vil forsøke å svare på disse spørsmål om hva det betyr å være en levende mann/kvinne og ditt samspill med det samfunnet vi alle er en del av.

Comments