BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

VITALITET - Forbi politikk og inn i klarhet

  • Broadcast in Politics
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5396783
archived

Dette programmet vil bli noe annerledes enn mange sendt hittil - Om du sitter fortsatt på gjerdet, vil jeg be deg komme ned og begynne å aktivisere deg. Vi har ikke tid å miste mens verdens politisk agenda ser ut til å være på en sikker kurs mot selvutslettelse i forirring og politiske teorier som er fullstendig fragmenterte. Er du lei av politikk? Er du lei av løgner og propaganda? Vil du ha en handlingsplan som DU kan ta i bruk? Da har du noe å se frem til.

 

Comments