BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Er statsmakten et barnevern på ville veier?

  • Broadcast in Self Help
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5333309
archived

Overalt i det økonomisk/politiske landskapet ser vi tvungen avhengighet som et mantra statsmakten tyr til for å få mer orden på samfunnet de med stor glede liker å regjere over. Borgeren av Norge - les velgeren - behandles som et vergerløs barn som trenger disciplin,forming og trening for å bli til ditt beste i deres øynene. Det vil si føyelig, lydig og ydmyk for de godene som du tildeles. Individualisten er ute - det som er best for flertallet er det eneste som teller.

Har du tenkt at flertallet betyr middelmådig og beskriver den boksen som utelukker alt som er fremragende i livet? I kveld kaster vi oss ut i virkeligheten forbi språkets ville begrensninger. Vi inviterer lyttere til å ta en virkelighets sjekk om de ser seg tjent med å bli en ikke-tenkende drone i en biekubbe eller selvstendig individ fri til å leve fra innsiden ut.

 

Comments