BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Din magisk personlighet - høyere selvbevissthet

  • Broadcast in Spirituality
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4679255
archived

Høyere selvbevissthet er ikke en del av den anerkjente psykologiske modellen selv i moderne tid. Likevel er det tusenvis av dokumenterte erfaringer som beviser at "noe" ekstra er tilstede og tilbyr de mest fortryllende løsninger til utfordringer når vi synes å trenge det mest.

Noen kilder kaller denne delen av dine skjulte ressurser for din ”magisk personlighet”. Vi tenker å hjelpe lytteren med å stifte bekjentskap med denne ukjente delen av deg selv. Selv om du kjenner til den fra før, tror vi det er noe nytt her for de fleste.

Vi påstår at den beste formen for ledelse kommer innenfra og ut. Det er faktisk også et kristent budskap, men det er vanligvis ikke forstått slik. Vi mener også at det er klare paralleller mellom det som kalles for den ”Hellige Ånden” og ”Høyere Selv Bevissthet”.

Vi tror det blir en spennende tre timer med fokusert avmystifisering i løpet av programmet. Velkommen til deltakelse dersom du har noe du ønsker å dele.

 

Comments