BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

The Wizzdom Game med Len Histon

  • Broadcast in Self Help
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4492639
archived

Dette programmet er viet Len Histons Visdom Spill. Han er på besøk hos for å introdusere spillet til interesserte i Norge. Fordi vi er midt i påsketiden og vi ikke har fått større tilbakemelding enda, gjør vi introduksjonen via radio. I så måte vil programmet måtte bestå av en del engelsk - så vi forsøker å oversette meningen så godt vi kan.

Forestill deg at du har psykiske evner langt forbi det du aner i dag. Forestill deg at det er et spill som kan vekke din opperksomhet på disse evnene og at fordelene med å slå disse egenskapene på vil forandre ditt liv for det bedre for resten av livet.

Kanskje verd å bruke noe tid på. Dette er en fortsettelse av serien om magiske løsninger for livets vanlig problemer. Dette er noe som også bedrifter kan delta i.

Comments