BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

The Bridge Over Troubled Waters

  • Broadcast in Self Help
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4450541
archived

Dette programmet vil inneholde informasjon tilpasset for de som ikke er komfortabel med engelsk.

Jeg ser som en viktig del av en større oppgave – å delta med å knytte sammen individer, grupper med individer, ulike legninger, alder, politiske partier, interesse grupper av alle slag og alle yrker, raser, religioner, kulturer og nasjoner til ett – som er i stand til å forholde seg til hverandre på en ny og annerledes måte.

Jeg bærer et budskap om en ny tidssyklus for menneskeheten – en tid som er veldig annerledes enn alt som tidligere har vært. Det budskapet er så omfattende, omfangsrik og omseggripende at det kommer til å kreve en del strekking for de fleste. Det er frivillig om du vil følge med.

I en serie med budskap som jeg regner med vil til slutt finne sted i offentlig media, vil jeg forsøk å bygge et fundament for at det norske folket kan begynne å skifte kurs – for å ta i mot det nye. Det er et stort behov for alle å ta inn over seg betydningen av de konfliktene som synes så uløselig i samfunnet - så lenge vi fortsetter å tenke innenfor en boks med begrensninger, illusjoner, vrangforestillinger, tro, antagelser og låst skepsis.  

Du er herved invitert til å delta i en tsunami av positiv endringer for alle som ser seg tjent med å delta – opp til et høyere nivå av menneskelig prestasjon – fra det ordinære til det ekstraordinære.

Comments