BlogTalkRadio uses cookies. By using our services, you're agreeing to our Cookies Policy. Got it

Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Vinduet til evigheden

  • Broadcast in Spirituality
AlmineDanish

AlmineDanish

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow AlmineDanish.
h:201287
s:2069963
archived

I dette afsnit får vi besøg af Almine. Vil vi spørge ind til de korncirkler som blev fundet nær Møns Klint og høre betydningen af disse. Derudover skal vi høre hvad der er sket på den kosmiske front for nylig samt spørge ind til det sidste nye fra det shamanistiske seminar i Canada. Der kommer lidt mere fra det poetiske perspektiv og vi følger lidt op på sidste programs temaer. Alt i alt endnu et spændende metafysisk dyk i kaninhullet :)

Comments