Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Könnyedén vagy nehézséggel? heavy or light?

  • Broadcast in Self Help
Mi a Tudatossag

Mi a Tudatossag

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Mi a Tudatossag.
h:391877
s:4884439
archived

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd, hogy valójában csodálatos vagy,  magad vagy a mindenség, és hogy képes vagy úgy alakítani az életed, hogy több legyél, még annál is, amirol azt hiszed, te magad vagy. A mindenség organizmusakén észlelésen, tudáson, létezésen és befogadáson keresztül muködsz. Ezekhez bármikor hozzá férhet a mindenség, akinek teljes választási lehetosége van mindenre. Ha felteszed a kerdest:

Milyen életet szeretnék?

akkor hogyan tovabb?

Ez az Access eszköz abban facilital teged hogy megtudd, hogy mi az ami teged tesz VALOBAN BOLDOGGA?  nem masok velemenye es ertekredszere alapjan, hanem arra hagyatkozva mi csak neked fontos ami csak számodra lényeges. 

MI VAN AKKOR HA AZ ÉLET CÉLJA A BOLDOGSÁGUNK FOLYAMATOS KITERJESZTÉSE?

„A tudatosság a képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz, nagyszerubbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni.Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról?Mi lenne,ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amirol már eldöntötted, hogy nem lehetséges?Mi kell ahhoz, hogy meglásd, dönto szereped van a világ lehetoségeiben?” Gary Douglas

HÁZIGAZDÁK: Birgitta Thewlis és Lampert Mária

www.facebook.com/AccessConsciousnessHungary

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled