Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Soul Breath in het Nederlands! Met Kuthumi & Erno & Kata

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Soulbreath

Soulbreath

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Soulbreath.
h:300243
s:3914261
archived

Maandag 5 November om 21.00 uur: Een speciale aflevering van Soul Breath in het Nederlands met Kuthumi lal Singh, Kata Szenasi en Erno van Doesselaar over ons lichaamsbewustzijn en hoe ons lichaam een hele bijzondere creatie is met een hoge intellegentie. En hoe belangrijk lichamelijk bewustzijn is in deze periode waarin wij nu leven. Kuthumi gaat in zijn channel hier dieper op in, samen met de groep aanwezigen. Tot slot zal Kata ook haar ervaringen en inzichten delen over het bewust en diep in contact zijn met ons lichaam, het leven in ons lichaam en haar nieuwe creatie Soul Body Flow Yoga. Kortom, een bijzondere en inspirerende avond die je niet mag missen!

Namaste!

Kuthumi lal Singh, Erno van Doesselaar & Kata Szenasi

Comments

 comments