Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Tänk om livet är WOW! med Tommy Olausson

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
Radio WOW

Radio WOW

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Radio WOW.
h:352211
s:6035033
archived

Tomas Lydahl intervjuar Tommy Olausson, en av Sveriges(världens) mest och bäst utbildade terapeuter. Han har 16 års erfarenhet av kliniskt arbete och har med sina unika utbildningar inspirerat, motiverat och hjälpt tusentals idrottare, motionärer, föreningar och företag både mentalt och fysiskt världen över.

Tommy är grundare av folkrörelsen Running feeling där han utbildar människor att lära sig springa. Han utvecklar spelare och ledare att få ut mer av sin potential i träning, match och vardagliga livet genom att förstå hur vi är byggda både mentalt och fysiskt.

Comments

 comments