Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Veckans Rivstart med Mats Uneland

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
Radio WOW

Radio WOW

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Radio WOW.
h:352211
s:4763315
archived

Mats Uneland har 30 års arbetslivserfarenhet inom servicebranschen. Kommunikation och förändring har varit den röda tråden när Mats arbetat med såväl Flygtrafikledning, inom Affärsresor och Facility Management. Han har haft roller som Key Account Manager, Säljare, Projektledare, Sales Support Manager, Copywriter, Resebyråchef, Fotograf och Art Director.

Mats främsta styrka är att bygga relationer byggda på förtroende och lojalitet. Att fånga det väsentliga, det faktiska behovet är något av det roligaste han vet. Att göra skillnad, inspirera och bidra till andras framgångar är Mats största drivkraft.

http://www.whyoudoit.com/

Programledare:

Tomas Lydahl
Tomas@wowmarketing.se

Olle Hedberg

Comments

 comments