Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

WOW! -Ett nytt skolparadigm med Ulla Wiklund

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
Radio WOW

Radio WOW

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Radio WOW.
h:352211
s:3962363
archived

Är det verkligen möjligt att skapa världens bästa lärande?

Är det möjligt för alla barn att lyckas?

Ulla Wiklund är dagens gäst.

Ulla Wiklund är verksam som utvecklingskonsult inom skola och kultur. Hon har stor erfarenhet kring frågor som rör barns eget skapande, skolutveckling och utmaningar inom kulturlivet att få konstnärer att bidra till barns och ungas utveckling. Ulla har skrivit flera böcker, bl à Den lydiga kreativiteten och När kulturen knackar på skolans dörr. Under året har hon turnerat kring temat Skolans eget kulturuppdrag i Lgr 11, där hon fokuserar på lärande, reflekterande arbetssätt och estetiska perspektiv i skolans alla ämnen. Mer om Ulla hittar du här: http://tiotankarombarn.se

 

Programledare: Tomas Lydahl och Olle Hedberg

 

Tomas@wowmarketing.se

Olle.hedberg@foreverfree.se

Comments

 comments