Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Veckans Rivstart med Max Söderpalm och Beviset

  • Broadcast in Business
  • 0 comments
Radio WOW

Radio WOW

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Radio WOW.
h:352211
s:3818849
archived

Kvällens gäst är Max Söderpalm med nya boken "Beviset".

Max har gjort det igen!Boken "Tvärtom" blev genast en favorit och nu har "Beviset" hamnat i samma kategori. Syftet med livet är att bli framgångsrik och lycklig i alla avseenden. "Beviset ger dig inte bara exempel och verktyg på hur du ska gå tillväga utan bevisar konkret att det fungerar till hundra procent. Max och vi på Radio WOW! delar på ett väldigt stort mål, att inspirera så många som möjligt att uppnå mål och drömmar som de inte trodde var möjliga och ta död på jantelagen en gång för alla! Med "Beviset" och Radio WOW! har vi alla möjligheter att lyckas.

max@soderpalm.se
tomas@wowmarketing.se
www.wowmarketing.se
olle.hedberg@foreverfree.se
www.foreverfree.se

Comments

 comments