Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Kosmische ascentie deel 2

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Onkenbaar

Onkenbaar

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Onkenbaar.
h:134902
s:1443799
archived
Almine komt deze week onverwacht om de hoek kijken en geeft een prachtig inzicht in wat ‘nederigheid’ is, en ze legt zo goed als het kan uit hoe we ons door ruimte verplaatsen. En deze week gaan we verder met het spannende verhaal van de kosmische ascentie sinds 2005 (eerste deel kun je hier beluisteren). Niet alleen maar een mooi sprookje, maar een avontuur vol met inzichten over jezelf en de werkelijkheid waarin je leeft. Verder draaien we het tweede deel van de “richtlijnen” audioclip (dit eerste deel luister je hier) die je helpt met tips om je leven in meesterschap te leven. Else en Niels bespreken de laatste kosmische inzichten en nog veel meer in een nieuwe Onkenbaar! Luister weer live mee of in de archieven!

Comments

 comments