Spillet vi kaller samfunnet og forholdet mellom det og deg

Broadcast in Self Help

Call in to speak with the host

h:425597
s:6787849
archived
Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Din identitet i spillet er en juridisk fiksjon om du vil det eller ikke. Når du først blir oppmerksom på hva de har gjort med deg, blir neste spørsmålet hvordan du skal forholde deg til de. For mange er det en form for dobbel binding som kan gjør en ee deprimert eller psykisk syk. I kveldens program snakker vi om de ulike veiene du kan gå og konsekvensene av disse. Vi spiller pingpong rundt et vanskelig tema - skal du være helt ærlig, kongruent og frempå med hvem du er, er sjansen til stede for at du havner i et bur for resten av ditt liv.

Comments

 comments