Tiltak som øker selvstendighet - om å koble seg fra matrixen

Broadcast in Self Help

Call in to speak with the host

(347) 857-3415

h:425597
s:6706307
archived
Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Det er ingen lett eller enkel oppgae for den enkelte å gøre seg selvstendig i forhold til systemet vi kaller "Matrixen". Overspesialisering i samfunnet gjør at mange ikke har de mest grunnleggende ferdigheter å overleve eller berge seg gjennom en periode der butikken er rett og slett stenkt eller tom for varer. Hva gjør du med strøm, varme og mat - det er de umiddelbare behoene sett at du har tak over hodet. Vi snakker om de tingene vi vet fungerer ut fra egen erfaring og inkluderer avanserte former for dyrking av mat, nemlig hydroponi eller aquaponi anlegg.
 

Comments

 comments