Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Fokus på veien videre

  Broadcast in Self Help

Call in to speak with the host

(347) 857-3415

Denne sendingen vil handle om de ulike aspektene av å leve i et samfunn som i økende grad er polarisert og i konflikt med hverandre. Vi tror og oppfatter at forutsigbarhet i livet er underlagt store utfordringer. Samtidig er vi oppmerksomme på at vår identitet som PERSON, Person og levende mann/kvinne kommer til stadighet under andres definasjonsmakt og ikke vår egen. Vi stiller åpne spørsmål om den prosessen det er å bevege seg fra "larve" som lever av miljøet, til "sommerfugl" som lever for miljøet.

Vi ser behovet for intelligente løsninger som kan løfte samfunnet som en helhet ute av den selvdestruktive formen for kanibalisme vi i dag bedriver i anstrengelser for fred, og over til å gi opp konkurransespillet og bli enig om å leve for hverandre i søken etter selvstendig og kollektiv vtalitet fri for konflikter.

 

Tags:
samfunnstransformasjon
strategier
forutsigbarhet
kaosteori
utvikling
h:425597
s:6151593
archived

Comments

 comments