Norge en nasjon og et folk uten heder, ære eller mot?

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Call in to speak with the host

h:425597
s:5712661
archived

Dette programmet bygger videre på siste ukes program om statsbedrageriet med fødselsattesten. Denne uken vil ta for seg hvorfor så få vet så lite om sannheten, om de faktiske forholdene i samfunnet som er bedrageri, hvordan vi blir opplært til å være grunnleggende uærlig med hverandre og oss selv og hvorfor det er så få som har motet som må til for å gjøre noe med det. Vi snakker om hva du trenger å gjøre for å rette på illusjonene, komme til heder, ære og mot selv om ingen andre bryr seg om å erkjenne sin egen essens.

Comments

 comments