Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Hva er ditt forhold til SATAN?

  Broadcast in Religion

Call in to speak with the host

(347) 857-3415

I kveldens program vil vi rette søkelyset på nettopp dette. Astronomisk opphav spirituelt/religiøst, presteskap og tilbedelse i dag, samt en vinkling på fysisk/energi og kvantefysiskt. Velkommen til å delta.

Vi  har tanker om Summerene og deres asronomiske grunnlag for betegnelsen Belsebub, gangen fra opphavet hvordan negativ og positiv energi har felles lys men går forskjellige veier for å oppnå mål. Videre innen religion og fryktbaserte kontrollsystemer for makt. Losjer og nåværende djeveldyrkelse i rene kultgrupper, losjer etc.


 

Tags:
Satan
Satanism
Djeveldyrking
Saturn
Negativ polarisering
h:425597
s:5532535
archived

Comments

 comments