Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

VITALITET - Forbi politikk og inn i klarhet

  Broadcast in Politics

Call in to speak with the host

(347) 857-3415

Dette programmet vil bli noe annerledes enn mange sendt hittil - Om du sitter fortsatt på gjerdet, vil jeg be deg komme ned og begynne å aktivisere deg. Vi har ikke tid å miste mens verdens politisk agenda ser ut til å være på en sikker kurs mot selvutslettelse i forirring og politiske teorier som er fullstendig fragmenterte. Er du lei av politikk? Er du lei av løgner og propaganda? Vil du ha en handlingsplan som DU kan ta i bruk? Da har du noe å se frem til.

 

Tags:
vitalitet
evolusjon
revolusjon
politisk fragmentering
helhetlig tenkning
h:425597
s:5396783
archived

Comments

 comments