Språkets fengslende grep på menneskeheten

Broadcast in Self Help

Call in to speak with the host

(347) 857-3415

h:425597
s:4699719
archived
Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Fagfolk er enig om at bare syv prosent av all kommunikasjon bæres gjennom språk og ord. Likevel lever vi et samfunn som er fullstendig regulert gjennom ord. Bakom ordene ligger tanker, følelser og handlinger som er svært unike – som en pakke med informasjon. Hvor troverdig eller vesentlig er ord egentlig opp i denne helheten. Vi setter fokus på en rekke opplagte selvfølgeligheter som er veldig godt skjult bak et røyk teppe av illusjoner.

Vi kommer til å snakke om ”Babels Tårnet” – i hverdagslivet, forvirringen det skaper og veien til klarhet.

Comments

 comments