Michaels Round Table Talk

Michaels Round Table Talk

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Michaels Round Table Talk.

Din magisk personlighet - høyere selvbevissthet

  Broadcast in Spirituality

Call in to speak with the host

(347) 857-3415

Høyere selvbevissthet er ikke en del av den anerkjente psykologiske modellen selv i moderne tid. Likevel er det tusenvis av dokumenterte erfaringer som beviser at "noe" ekstra er tilstede og tilbyr de mest fortryllende løsninger til utfordringer når vi synes å trenge det mest.

Noen kilder kaller denne delen av dine skjulte ressurser for din ”magisk personlighet”. Vi tenker å hjelpe lytteren med å stifte bekjentskap med denne ukjente delen av deg selv. Selv om du kjenner til den fra før, tror vi det er noe nytt her for de fleste.

Vi påstår at den beste formen for ledelse kommer innenfra og ut. Det er faktisk også et kristent budskap, men det er vanligvis ikke forstått slik. Vi mener også at det er klare paralleller mellom det som kalles for den ”Hellige Ånden” og ”Høyere Selv Bevissthet”.

Vi tror det blir en spennende tre timer med fokusert avmystifisering i løpet av programmet. Velkommen til deltakelse dersom du har noe du ønsker å dele.

 

Tags:
higher self
intuisjon
magisk personlighet
selv ledelse
indre visdom
h:425597
s:4679255
archived

Comments

 comments