Radio Megasocial

Radio Megasocial

Episodes
32
Followers
×  

Follow This Show

Stay in the know about new episodes and updates.
Här pratar vi om sociala medier, personlig utveckling, karriärplanering, nätverkande och entreprenörskap. Ansvarig är Nina Jansdotter.

On-Demand Episodes

Nina Jansdotter intervjuar Petra Ariton. från Ariton förlag, om hur du som är författare kan marknadsföra dina böcker.

Nina Jansdotter intervjuar Elaine Breske Hirscher om varför det är så viktigt att vi lär oss både att ge och ta emot beröm på jobbet.

Nina Jansdotter intervjuar Jennifer Lind, kommunalpolitiker samt VD för Städsällskapet, om varför det vore bättre om vi kunde skrota jantelagen och hur vi kan förhålla oss till den.

Nina Jansdotter intervjuar Helene Colak som driver kontorshotellet Mindfloor i Malmö. Helene berättar vad det kan ge när företagare samarbetar med varandra.

Nina Jansdotter intervjuar Marie Hagberg på temat "konsten att nätverka". Marie som är aktiv nätverkare både på och utanför sociala medier ger tips och råd på vad man som... more

Nina Jansdotter intervjuar Magnus Jahnsson som berättar hur man skriver en thriller och vad det är som lockar honom till att skriva böcker inom just den genren.

Nina Jansdotter intervjuar Thomas Lööw, VD för snabbväxande företaget Airhelp i Sverige. Här ger han tips och inspiration på hur man får ett nystartat företag en så... more

Det finns många möjligheter i sociala medier men det finns också en hel del fallgropar som kan vara värda att diskutera och skapa strategier kring. Här går Nina Jansdotter, karriärcoach... more

Bengt Alvång, författare och entreprenör intervjuas av Nina Jansdotter på temat är "så når du dit du vill". Bengt förklarar hur du styr sitt tänkande rent praktiskt så att du... more

Nina Jansdotter intervjuar företagare Jennifer Lind, VD för Städsällskapet samt politiker i M på temat - är strukturen eller kulturen viktigast när man bygger upp ett framgångsrikt bolag?

Comments

 comments