Radio Megasocial

Radio Megasocial

Episodes
35
Followers
×  

Follow This Show

Stay in the know about new episodes and updates.
Här pratar vi om sociala medier, personlig utveckling, karriärplanering, nätverkande och entreprenörskap. Ansvarig är Nina Jansdotter.

Upcoming Broadcasts

Jennifer Lind, VD för Städsällskapet och engagerad politiker i M sedan många år tillbaka berättar varför det är så viktigt att fler engagerar sig politiskt och hur man går till väga om man vill börja engagera sig, men inte riktigt vet hur. Nina Jansdotter intervjuar.

On-Demand Episodes

Nina Jansdotter ger tips på hur du skriver det personliga brevet när du söker jobb.

Thrillerförfattare Magnus Jahnsson förklarar vad man har för nytta av att skriva en synopsis och hur man gör. Han intervjuas av Nina Jansdotter.

Jennifer Lind är kommunpolitiker för M och själv småföretagare. Hon driver Städsällskapet sedan många år tillbaka. Här berättar Jennifer för Nina... more

Nina Jansdotter intervjuar Petra Ariton. från Ariton förlag, om hur du som är författare kan marknadsföra dina böcker.

Nina Jansdotter intervjuar Elaine Breske Hirscher om varför det är så viktigt att vi lär oss både att ge och ta emot beröm på jobbet.

Nina Jansdotter intervjuar Jennifer Lind, kommunalpolitiker samt VD för Städsällskapet, om varför det vore bättre om vi kunde skrota jantelagen och hur vi kan förhålla oss till den.

Nina Jansdotter intervjuar Helene Colak som driver kontorshotellet Mindfloor i Malmö. Helene berättar vad det kan ge när företagare samarbetar med varandra.

Nina Jansdotter intervjuar Marie Hagberg på temat "konsten att nätverka". Marie som är aktiv nätverkare både på och utanför sociala medier ger tips och råd på vad man som... more

Nina Jansdotter intervjuar Magnus Jahnsson som berättar hur man skriver en thriller och vad det är som lockar honom till att skriva böcker inom just den genren.

Nina Jansdotter intervjuar Thomas Lööw, VD för snabbväxande företaget Airhelp i Sverige. Här ger han tips och inspiration på hur man får ett nystartat företag en så... more

Comments

 comments