Kristallklart

Kristallklart

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Kristallklart.

Soul Sisters - Storytelling by Awakened Women

  Broadcast in Spirituality

Call in to speak with the host

(347) 326-9692

Soul Sisters Premiärprogram!

Och så vaknade jag en morgon och allt vara annorlunda. Jag vaknade till en ny värld och jag kände mig alldeles ensam i den. Ganska länge kände jag mig ensam. Tills jag började upptäcka att jag var omgiven av Soul Sisters.

Nu vandrar vi hand i hand. Vi samarbetar. I stort och i litet. Och nu bjuder vi in dig till vår värld. En värld där systrar vågar vara, känna, göra affärer, leva sin dröm, utvecklas och leva till 100%.

Programledare: Marie Ek Lipanovska, Charlotte Rudenstam och Jeanette Östling

www.soulsisters.se

Tags:
Marie Ek Lipanovska
Charlotte Rudenstam
Jeanette Ostling
Uppvaknande
Soul Sisters
h:304663
s:3166993
archived

Comments

 comments