Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

din Gravidradio - Susanna Heli

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
Din Gravidradio

Din Gravidradio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Din Gravidradio.
h:564101
s:5831409
archived

Dagens gäst är Susanna Heli grundare av Föda utan Rädsla. Föda utan Rädsla är en förlossningsförberedande kurs/bok som bygger på hur du tillsammans med din partner kan minimera upplevelse av stress och rädsla under förlossningen. Genom att uppleva så mycket lugn som möjligt så kan kroppen öppna upp för födandet och du kan enklare följa vilket leder till en stärkande upplevelse för er alla. Du kan läsa mer om Susanna och hennes arbete på www.fodautanradsla.se

Programledare: Anna Håkansson, www.gravidcoach.se

Introduktionslåt: Sacha Butterfly, Womb of the earth

Comments

 comments