FMK Radio

FMK Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow FMK Radio.

Gebruik kleuren als sleutel tot succes! Met Ingeborg van Meggelen

  Broadcast in Marketing

Call in to speak with the host

Ik ben Ingeborg van Meggelen. Ik ben in 1996 gestart als zelfstandig ondernemer. Sinds het begin van mijn bedrijf heb ik me op allerlei manieren bezig gehouden met netwerken zoals het bedenken, opzetten, succesvol maken ervan. Lange tijd deed ik dat ‘naast’ mijn dagelijkse werkzaamheden, totdat ik in 2008 in aanraking kwam met ‘iets’ dat mij hielp zelf meer kleur te bekennen. Ik kwam in 2008 in aanraking met ColourCoaching. Hierdoor ging ik zelf letterlijk ervaren wat kleuren met mij deden, hoe ik me erbij voelde en merkte ik ook wat de reacties van anderen erop waren. Verbazingwekkend wat ik toen leerde. Van sommige kleuren werd ik heel erg misselijk en beroerd, van andere kleuren heel blij en geraakt. Aan de hand van de universele kleurenleer, het effect dat kleuren op jou en je omgeving hebben, kan ik mensen bewuster maken van hun potentieel, hun uitstraling en hen helpen zichzelf effectiever te presenteren.

Tags:
FMK
Sabriye Dubrie
Kleuren
Ingeborg van Meggelen
Business Succes
h:125252
s:1522572
archived

Comments

 comments