Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

26 - Speelronde 17 Vitesse - Feyenoord 17-12-2016 19.45 uur

  • Broadcast in Soccer
  • 0 comments
Feyenoord Lady

Feyenoord Lady

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Feyenoord Lady.
h:1012093
s:9691811
archived

Eerst behandel ik kaart 6 - Het Oordeel om de Feyenoord Tarotkaart te leren tekenen. Ik zoek nog steeds kunstenaars met name surrealisten die die Feyenoord Tarotset van 366 kaarten willen tekenen. Daarna het wedstrijdverslag met een voor- en nabeschouwing van Vitesse - Feyenoord. Wat gaaat Feyenoord doen? Gaan ze verlkiezen en Ajax morgen alsnog de kans geven om boven ze uit te stijgen en ze van de 1e plek te verdringen of wordt Feyenoord definitief winterkampioen? Als ze kampioen worden zou het wel zo mooi zijn als morgen de wedstrijd Ajax - PSV eindigt in gelijkspel. Als dat zo is dan neem ik die wedstrijd ook op. Na de wedstrijd is er weer een Dik Voormekaar Show: nummer 21 alweer. En: afhankelijk van of Feyenoord wint of niet weer magie om Feyenoord sterker te maken of een Rottgerdamse Hardcore Mix om lekker tye feesten.

Comments

 comments