Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

20 - Europa League 5 Manchester United - Feyenoord 24-11-2016 21.00 uur

  • Broadcast in Soccer
  • 0 comments
Feyenoord Lady

Feyenoord Lady

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Feyenoord Lady.
h:1012093
s:9632117
archived

Ja. Nou, als Feyenoord wint zijn ze erdoor. Bij gelijkspel moeten ze met 1-0 van Venerbahce gaan winnen en bij verlies zelfs met 2-0. Alleen: Karim El Ahmadi zit met een voetblessure en we hebben eerder gezien waar dat op uitliep. Ik hoop dat de opstelling die van Bronckhorst in gedachten heeft toch sterk genoeg zal blijken, maar ik twijfel wel. Anders moeten we aan het einde maar een ritueeltje voor Karim El Ahmadi doen. En anders vieren we feest en draai ik weer een hele cd om het winnen te vieren! Zou het? Manchester United is ook niet de minste tegenstander hoor! We gaan het horen allemaal. Aan het begin van de uitzending trek ik nogal mijn muil open over die rotstad, dat smerige Amsterdam. Wat ik daar allemaal heb meegemaakt en heb moeten doorstaan is niet misselijk. Leuk voor vak S, zijn ze gelijk op de hoogte. En een idee voor een schitterend mooi Feyenoord Tarotspel bestaande uit 366 kunstwerken, ik zoek nog altijd kunstenaars en magiers en occultisten, heksen welkom. Waarvoor dat zeg ik wel tijdens de uitzending met de complimenten aan the Hermetic Order of the Golden Dawn in London. Wat me weer terugbrengt bij Manchester United.

Comments

 comments