Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Har "Livets Håndbok" svarene på Psykologiens største gåter?

  • Broadcast in Psychology
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6809551
archived

Livets håndbok ble gitt ut i 2007 av Kolofon forlag og tjener som hoved verket i en serie med tre bøker om bevissthet, samfunnet og livet. I dette programmet vil Ken Kjeldsen være den som stiller spøramål til Mike om bokens forhistorie, hvordan det ble til, om innholdet og dens relevans til den nye energien og samfunnsendringer som er på vei. Vi snakker også en del om de ulike modellene som brukes innen psykologi og psykiatri . og om hvordan Livets Håndbok løfter vitenskapen noen lysår inn i fremtiden.

Comments

 comments