Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Maxims of Law - Juridiske selvfølgeligheter du er tjent med å kjenne

  • Broadcast in Education
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6646455
archived

Maxims of law - Når et prinsipp har blitt utøvet lenge og blitt universellt kjent at den er erkjjent som en "maxim", er den en obligatorisk del av loven. Kjennskap til "maxims of Law" gjør det mulig å ha et håndfast grep på forskjellen mellom universell lov, lov prinsipper og kommersielle lover. Det er forskjell mellom komersielle lover og lover som gjelder den naturlige personen, levende mannen, kvinnen. Om du kjenner til universelle lover, og kan sitere manns lover som støtter disse blir det vanskelig for en "autoritet" eller juridisk fiksjon å ta overgrep.

Vi tror dette stoffet vil være svært nyttig for lettere å håndtere politisk ekstremisme som vi møter i samfunnet i dag - ekstremisme som tar fra deg fritheten du er skapt for å uttrykke.

Comments

 comments