Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Stillegående våpen for en hemmelig krig

  • Broadcast in Politics
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6523885
archived

De fleste mennesker har begynt å forstå at noe er alvorlig galt med samfunnet, men de er ute av stand til å sette fingeren på dets årsak og langt mindre se inn i fremtiden for å forstå hvilken retning det fører hen. Vi er trenet til å tenke kortsiktig og dermed mister vi perspektiver på den virkeligheten vi befinner oss i.

I kveld er temaet tatt fra dokumenter gjenglemt i en kopimaskin solgt på bruktmarkedet - som heter Silent Weapons for Quiet Wars - om hvordan en gruppe superelite - kjent som Bilderburger Gruppen planla å ta full kontroll over psyken og responsene til resten av samfunnet. Stoffets opphav er fra 1948 ca. og blitt fortløpende raffinert over tid.

Om du er i stand til å akseptere hva du har blitt utsatt for og hvorfor, har du også et fundament å stå på som forteller deg hva som er forskjellen mellom illusjonen eller fiksjonen og virkeligheten. Det forteller hvor viktig det er å lage allianser med hverandre, stå samlet, sterkt og bestemt for å ta tilbake livene våre.

Denne sendingen er med Mike alene da Ken er for øyeblikket opptatt med andre ting. Lyttere er velkommen til å ringe inn, stille spørsmål direkte gjerne annomymt, komme med kommentarer og tilbakemeldinger.

Comments

 comments