Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Kan menneskeheten løsrive seg fra konkurranseåndens grep?

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6413375
archived

Siste programmet ble avkortet på grunn av tekniske problemer. Da var temaet om konkurranseånden som fanden som plager Jordens befolkningen. Vi deler med lyttere det vi har sanket om tilbakemeldinger fra høyeste politisk hold - som veien de foretrekker å gå med eller uten folket. Vi ser nøkternt på spørsmålet om Jordens befolkning har en fremtid i vente - og hva som må skje for å sikre denne. Vi regner med å presentere informasjon som går dypere enn de fleste når det gjelder innside kilder.

Comments

 comments