Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Konkkurransekraftens tvingende middelmådighet

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.

Call in to speak with the host

(929) 477-3764

h:425597
s:6300949
archived

Vi har blitt fortalt at konkurransedyktighet gjør allting bedre, men er det faktisk sant? Vi ser hvordan ideen om konkurranse faktisk tvinger frem resultater som er langt under det de kunne være. Er du tjent med å revurdere dine antagelser rundt konkurranseåndes fortreffelighet? Vi snakker om hvordan våre holdninger til livet har blitt forvrengte og avsporet i jakten på  kortsiktig lykke mens det vi egentlig ønsker er like utenfor rekkevidden.

Comments

 comments