Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Fokus på veien videre

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:6151593
archived

Denne sendingen vil handle om de ulike aspektene av å leve i et samfunn som i økende grad er polarisert og i konflikt med hverandre. Vi tror og oppfatter at forutsigbarhet i livet er underlagt store utfordringer. Samtidig er vi oppmerksomme på at vår identitet som PERSON, Person og levende mann/kvinne kommer til stadighet under andres definasjonsmakt og ikke vår egen. Vi stiller åpne spørsmål om den prosessen det er å bevege seg fra "larve" som lever av miljøet, til "sommerfugl" som lever for miljøet.

Vi ser behovet for intelligente løsninger som kan løfte samfunnet som en helhet ute av den selvdestruktive formen for kanibalisme vi i dag bedriver i anstrengelser for fred, og over til å gi opp konkurransespillet og bli enig om å leve for hverandre i søken etter selvstendig og kollektiv vtalitet fri for konflikter.

 

Comments

 comments