Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

rEvolution av det norske folket - hva vi kan og må gjøre

  • Broadcast in Politics
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5746193
archived

Maskineriet som arbeider på prinsippene "del og hersk" må motarbeides ved at folket allierer seg på tvers av sine lokale ønsker, merkesaker og mål. Det viser seg at ingen isolert gruppering i Norge, eller i verden forøverig er i stand til å samle nok slagkraft til å stå i mot en tilsynelatende overmektig elite som tar seg til rette og driver systematisk utnyttelse av våre skapende krefter.

Kveldens program vil sette fokus på stemningsrapporter fra hele verden og i fra Norge om det vi mener må være veien vi alle må gå for å få en slutt på ledelse gjennom tyrrani og bedrageriet kjent som regjeringer og korporative institusjoner av mange slag. Opprettelsen av en folkedomstol er en av de tingene som vi ser på horisonten, ved siden av en masse tilbaketrekking av samtykke til å være en del av en ensidig sosialkontrakt som gjør deg til slave i evig tid.

Comments

 comments