Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Norge en nasjon og et folk uten heder, ære eller mot?

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5712661
archived

Dette programmet bygger videre på siste ukes program om statsbedrageriet med fødselsattesten. Denne uken vil ta for seg hvorfor så få vet så lite om sannheten, om de faktiske forholdene i samfunnet som er bedrageri, hvordan vi blir opplært til å være grunnleggende uærlig med hverandre og oss selv og hvorfor det er så få som har motet som må til for å gjøre noe med det. Vi snakker om hva du trenger å gjøre for å rette på illusjonene, komme til heder, ære og mot selv om ingen andre bryr seg om å erkjenne sin egen essens.

Comments

 comments