Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Spiritualitet på ville veier - New Age svada

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5559751
archived

Dette programmet er basert på en 7 timer lang produksjon på engelsk laget av Mark Passio. Vi er veldig enig med innholdet og vil formidle essensen av denne på norsk for lytterene. Blant de som kaller seg bevisste i dag hersker det en stor andel forvirring rundt de budskapene de har tatt til seg. Mange av disse fratar deg essensen av den kraften du har i ditt potensiale og vil bremse din essens dersom du ikke er klar over fellene.

Vi tror at de fleste vil få noen a-ha opplevelser med det stoffet vi går gjennom.

Comments

 comments