Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Hva er ditt forhold til SATAN?

  • Broadcast in Religion
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5532535
archived

I kveldens program vil vi rette søkelyset på nettopp dette. Astronomisk opphav spirituelt/religiøst, presteskap og tilbedelse i dag, samt en vinkling på fysisk/energi og kvantefysiskt. Velkommen til å delta.

Vi  har tanker om Summerene og deres asronomiske grunnlag for betegnelsen Belsebub, gangen fra opphavet hvordan negativ og positiv energi har felles lys men går forskjellige veier for å oppnå mål. Videre innen religion og fryktbaserte kontrollsystemer for makt. Losjer og nåværende djeveldyrkelse i rene kultgrupper, losjer etc.


 

Comments

 comments