Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Er statsmakten et barnevern på ville veier?

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5333309
archived

Overalt i det økonomisk/politiske landskapet ser vi tvungen avhengighet som et mantra statsmakten tyr til for å få mer orden på samfunnet de med stor glede liker å regjere over. Borgeren av Norge - les velgeren - behandles som et vergerløs barn som trenger disciplin,forming og trening for å bli til ditt beste i deres øynene. Det vil si føyelig, lydig og ydmyk for de godene som du tildeles. Individualisten er ute - det som er best for flertallet er det eneste som teller.

Har du tenkt at flertallet betyr middelmådig og beskriver den boksen som utelukker alt som er fremragende i livet? I kveld kaster vi oss ut i virkeligheten forbi språkets ville begrensninger. Vi inviterer lyttere til å ta en virkelighets sjekk om de ser seg tjent med å bli en ikke-tenkende drone i en biekubbe eller selvstendig individ fri til å leve fra innsiden ut.

 

Comments

 comments