Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Hvilken vei vil du gå i fremtiden?

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5302305
archived

Norske sendinger starter opp igjen etter sommeren. I kevld vil vi snakke om situasjonen slik vi ser den i dag, vi gir en oppsummering av hva vi har gjort hittil og veien vi akter å gå fremover med større endringer og mange spennende beslutninger som har blitt tatt.

Mye av praten i kveld vil også handle om de oppdagelsene vi har gjort i den siste tiden som tilbyr løsninger som vi tror enkelte av våre lyttere er veldig moden til å tenke seg hvis de føler seg trukket til selvstendighet og frihet.

Vet du hvor mye ditt samtykke har blitt manipulert?

Comments

 comments