Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Den døende rasjonelle virkeligheten

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:5029077
archived

Menneskets forsøk på ensidig rasjonell tenkning som kilde til universets sannheter har lykkes med å skape et fullstendig fragmentert sosial arkitektur med like fragmenterte sosiale normer. Denne virkelighetsoppfatningen er i ferd med å gå ut på dato som følge av dens egen urimelighet.

I kveld snakker vi om og rundt ”rasjonelle tanker” og rasjonell tenkning” – fra et perspektiv der dens svakheter så vel som fordeler kommer i fokus. De færreste forbinder rasjonell tenkning med sneversyn - etter dette vil kanskje enkelte skifte mening.

 

Comments

 comments