Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Virtuell virkelighet har blitt vår virkelighet

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4820699
archived

Har vi blitt så vant til teknologien som et hjelpemiddel at vi har blitt hjelpeløse på veien? Flere og flere mennesker lever sine liv i en virtuell virkelighet særlig med inntog av mobiltelefoner, Iphones, Ipads, og laptops som kan så å si "alt" for deg for å fungere i hverdagen. Vi har digitale minner, avtaler, kontrakter, penger og i noen tilfeller er disse direkte knyttet til strømmen og bilen din.

Den teknologiske hverdagen gjør oss super effektive tror vi, men har vi mistet noe viktig underveis? Mange vokser opp i dag med ferdigheter som teller for ingenting - når strømmen har gått.

Melken kommer fra butikken, sammen med pizza, og det er mange i dag som aldri har fyrt opp et bål og laget mat på det viset - fra naturen. Vi søker ikke mot det primitive - men spør om vi har blitt fanget av et kunstig slør som lager virkeligheten desto mer kunstig og langt vekk fra det som egentlig teller.

Comments

 comments