Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

The Wizzdom Game med Len Histon

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4492639
archived

Dette programmet er viet Len Histons Visdom Spill. Han er på besøk hos for å introdusere spillet til interesserte i Norge. Fordi vi er midt i påsketiden og vi ikke har fått større tilbakemelding enda, gjør vi introduksjonen via radio. I så måte vil programmet måtte bestå av en del engelsk - så vi forsøker å oversette meningen så godt vi kan.

Forestill deg at du har psykiske evner langt forbi det du aner i dag. Forestill deg at det er et spill som kan vekke din opperksomhet på disse evnene og at fordelene med å slå disse egenskapene på vil forandre ditt liv for det bedre for resten av livet.

Kanskje verd å bruke noe tid på. Dette er en fortsettelse av serien om magiske løsninger for livets vanlig problemer. Dette er noe som også bedrifter kan delta i.

Comments

 comments