Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Fra Larve til Sommerfugl som menneske

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4488483
archived

Veien fra normal til ekstraordinær som menneske er en kreativ oppdagelsesprosess. Det har mye med drømmer og evnen til å forestille det som ikke er, fra innsiden og ut å gjøre.

Drømmer og den drømmende tilstanden er normalt en del av livet som er omhyllet i mystikk, mysterie, og spekulasjon. Jeg har alltid tatt mine drømmer på alvor i den forstand at jeg mener de må bety noe selv om jeg ikke helt forstår meningen. Som psykisk utforsker ser jeg og mange med meg at drømmespråket vårt er såpass meningsfull at vi kan trygt si at vi, "drømmer for å bli våkne til livet".

I forhold til drømmer er det ofte mange spørsmål - det finnes mange oppskrifter som gjør at du kan bruke denne siden ved deg selv med hensikt og forsett. På denne måten er dine drømmer en vesentlig del av dine indre instrumenter i livets "cockpit".

Vi snakker om hva du kan gjøre for å arbeide bevisst med drømmer, hvordan du kan huske disse bedre, forstå språket som brukes og ikke minst alle de tingene du kan gjøre med informasjonen du får.

Drømmer er regulert av høyre hjerne halvdel prosesser. De fleste drømmer 7 ganger hver natt om de har uforstyrret søvn. Det sies at uten drømmer blir mennesket gal. Hvorfor det tror du? Kan drømmer være et viktig steg innover til å forstå deg selv bedre?

Vi åpner alle aspekter av drømme-livet til utvidet oppmerksomhet om hvilken muligheter du er født med og evner å bruke bevisst for bedre å komme på "nett" med seg selv. Vi tar også for oss tilstander du selv kan skape slik at du også kan drømme og arbeide med drømmer lettere i våken tilstand.

Comments

 comments