Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Om å gjøre verdenen til et bedre sted for alle

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.

Call in to speak with the host

(929) 477-3764

h:425597
s:4492635
archived

Mange mennesker vil ha samfunnsendringer men de er ikke helt sikker på hvordan de skal få det til... Problemene for mange virker overveldende og alene er man så liten.

Det norske samfunnet plages åpenbart med flere lag av årsaker til at mange føler at de bruker mesteparten av livet på å leve gjennom motstand i mange former. Er det et parti problem? Er det et fiosofisk problem? Har vi riktig fokus på det som egentlig teller i livet?

Det er særlig vesentlig for de som driver næringsvirksomhet på egen hånd eller med flere. Hva er egentlig etisk hva bør en si nei til og hva er egentlig viktig å støtte på sikt? Hvordan kan du best ivareta din faglig og personlig integritet på arbeidsplassen?

I dag er det mange som er utsatt for å miste sin arbeidsplass og dermed sin kilde til bærekraftig økonomisk inntekt. Er jobben viktigere enn hva du må gjøre for å beholde den? Hvilken alternativer har du å velge mellom?

Disse og mange andre spørsmål ønsker vi å ta frem - i diskusjons form. Vi finner ikke det riktig å alltid gi fasit svar men heller tilby forskjellige vinklinger slik at du kan tenke selv hva som er riktig for deg.

 

Comments

 comments