Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

The Bridge Over Troubled Waters

  • Broadcast in Self Help
  • 0 comments
EQ Voices

EQ Voices

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow EQ Voices.
h:425597
s:4450541
archived

Dette programmet vil inneholde informasjon tilpasset for de som ikke er komfortabel med engelsk.

Jeg ser som en viktig del av en større oppgave – å delta med å knytte sammen individer, grupper med individer, ulike legninger, alder, politiske partier, interesse grupper av alle slag og alle yrker, raser, religioner, kulturer og nasjoner til ett – som er i stand til å forholde seg til hverandre på en ny og annerledes måte.

Jeg bærer et budskap om en ny tidssyklus for menneskeheten – en tid som er veldig annerledes enn alt som tidligere har vært. Det budskapet er så omfattende, omfangsrik og omseggripende at det kommer til å kreve en del strekking for de fleste. Det er frivillig om du vil følge med.

I en serie med budskap som jeg regner med vil til slutt finne sted i offentlig media, vil jeg forsøk å bygge et fundament for at det norske folket kan begynne å skifte kurs – for å ta i mot det nye. Det er et stort behov for alle å ta inn over seg betydningen av de konfliktene som synes så uløselig i samfunnet - så lenge vi fortsetter å tenke innenfor en boks med begrensninger, illusjoner, vrangforestillinger, tro, antagelser og låst skepsis.  

Du er herved invitert til å delta i en tsunami av positiv endringer for alle som ser seg tjent med å delta – opp til et høyere nivå av menneskelig prestasjon – fra det ordinære til det ekstraordinære.

Comments

 comments