Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

ENKELIRADIO - 21.12.2012 Erikoislähetys

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Elamankeha

Elamankeha

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Elamankeha.
h:229545
s:4159659
archived

Vietämme yhdessä tätä huikeaa hetkeä jolloin Maya kalenteri päättyy ja uusi portaali mahtavaan uuteen alkuun avautuu! Teemme huikean meditaatioaktivoinnin uusiin värähtelyihin ja keskustelemme aiheesta! Mukana vieraita ja mukavia keskusteluja! 

Osallistu keskusteluun Enkeliradio chatin kautta täällä blogtalk sivuilla tai Enkeliradion facebook sivuilla! Voit laittaa kysymyksiä ja kommentteja ohjelman aikana. Voit myös soittaa ohjelmaan skypen kautta jos olet Anun skypelistalla. Kysy Anulta kuinka sinne pääsee jos haluat kertoa omaa 21.12.2012 tietoiuttasi ja olla ohjelmassa vieras! 

Juontajana Anu Wyskiel

tunnusmusikki Jaana Palonen

 

 

Comments

 comments