Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Enkeliradio - Enkelten viestejä, vieraana Tuulia Mäntylä

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Elamankeha

Elamankeha

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Elamankeha.
h:229545
s:2268943
archived

Tunnin mittainen ohjelma jossa otan vastaan puheluitanne ja teen kanavointeja. Vieraanani on Selvännäkijä Tuulia Mäntylä joka myös vastailee kysymyksiinne suorassa lähetyksessä!

Jotta voit tarttua tähän upeaan tilaisuuteen ja saada ilmaista selvännäköistä tukea elämäntilanteesi niin tule ystäväkseni skypessä. Löydät minut nimellä: shiasta. Soitat minulle sitten ohjelman aikana skypellä. Jos haluat ehdottomasti ajan lähetyksessä voit ilmoiteitella asiasta minulle jo etukäteen. 

Muistathan että soittaessasi mainitaan etunimesi (se riittää), ja kysymyksesi. Pidä enkeliradio taustalla hiljaisella, parhaiten sujuu kun soitat korvakuulokkeita käyttäen niin vältämme äänentoistoongelmilta ja tuplana kuulemisen.

Comments

 comments