Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

#5 Block Social Media - Employer Branding og Sosiale Medier

  • Broadcast in Business
  • 0 comments
Carlo B. Duraturo

Carlo B. Duraturo

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Carlo B. Duraturo.
h:109166
s:999207
archived
Fredag 28. mai, Kl 15.00: I 2009 eksploderte bruken av Sosiale Medier i mange land, og ordet ”Social Media” ble et buzz. Men dette førte også til at mange virksomheter mistet kontrollen over hva som ble sagt på Blogger, Facebook og Twitter. Den interne kulturen i selskapene ble over natten gjennomsiktig og transparent. Alle kunne lese om interne problemer. Reaksjonen på dette ble at 54% av virksomhetene i USA sperret for bruken av sosiale medier på arbeidsplassen i 2009. Men er dette riktig vei å gå? Bruken av smart phones med applikasjoner gjør det vanskelig for mange å forhindre bruken av sosiale medier på arbeidsplassen. Bør vi derfor heller åpne opp og motivere alle til heller å ”spre” det glade budskap? Carlo Duraturo, Direktør for Norden i Universum, og Michael Holm, Employer Branding Manager i IBM Danmark, deler sine erfaringer med hvordan sosiale medier kan utnyttes i ”employer branding” arbeidet.

Comments

 comments